YRITYS
  TUOTTEET JA PALVELUT
  YHTEISTYÖ JA VERKOSTOITUMINEN
  TIEDOTTEET

  Tiedotteet
  Ruoka ja viini
  Tuotteet ja palvelut
  Viinikoulutus
  Gastronomiakoulutus
  Ota yhteyttä

Viinikoulutus



  • Viininviljely
    Viinien maailma, historia, viljelytekniikat ja -vaatimukset, luomuviinit, viiniköynnöstaudit.
  • Viinin valmistus
    Valmistustekniikat, eri alueille tyypilliset valmistustavat, bakteerien käyttö viinin valmistamisessa, viiniluokitukset.
  • Rypälelajikkeet
    Kansainväliset rypälelajikkeet sekä alueiden omat lajikkeet. Tyypilliset lajikkeet kuten:
    Punaviinit: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah/Shiraz, Tempranillo, Sangiovese, Zinfandel, Pinot Noir.

    Valkoviinit: Chardonnay, Chenin Blanc, Gewurztraminer, Muscadet, Pinot Gris, Riesling, Sauvignon Blanc.

  • Viinialueet
    Viinintuotannossa maailma voidaan jakaa Vanhaan ja Uuteen Maailmaan, jolloin vanhaan maailmaan lukeutuvat perinteiset Eurooppalaiset viinimaat kuten Ranska, Italia, Espanja, Portugali, Saksa, Itävalta sekä Itä-Euroopan maat ja Uuteen Maailmaan taas Euroopan ulkopuoliset nuoremmat viinintuottajamaat kuten Yhdysvallat, Chile, Argentiina, Australia, Uusi Seelanti ja Etelä Afrikka.
  • Viinityylit- ja tyypit
  • Viini ja aika
    Viinin varastointi.
    Viinit keräily- ja sijoituskohteena.
    Etikettisanasto.

  • Viinin tarjoilu ja nauttiminen
    Viini ja lämpötila
    Tarjoiluvälineet



  •   Nature & Nurture Oy
      Kaikki näillä sivuilla oleva on kopiosuojattu Nature & Nurture Oy:lle © Nature & Nurture Oy 2011
      http://www.natnur.fi
      natnur@natnur.fi puh. +358 50 3220501